Voorzieningen


Buitengewoon genieten

Faciliteiten en voorzieningen

Voorzieningen
Routes
Vanaf De Johanneshoeve starten diverse fiets- en wandelroutes. Buiten bij de receptie vindt u twee borden met hierop knooppunten, tevens zijn er routes in de receptie verkrijgbaar en kunt u in de informatiemap op de kamer routes vinden.
Voorzieningen
Fietsenstalling
Als u bij ons komt logeren heeft u gratis toegang tot de fietsenstalling. Deze is met uw kamersleutel te openen. Naast het opladen van de elektrische fiets zijn er ook reparatiesetjes en is er een compressor voor het oppompen van de banden.
Voorzieningen
Speeltuin
Aan de achterzijde van ons erf vindt u een grote speelweide. Met schommels, trampoline, glijbaan, speelhuisje, volleybalveld, skelters, traptrekkers en meer, vermaakt jong en oud(er) zich hier uitermate!
Voorzieningen
Bezoek aan de boer
Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan onze buren. Een modern boerenbedrijf waar wordt gemolken met een melkrobot. De boer verteld graag en enthousiast over zijn bedrijf. Wilt u hier ook heen? Vraag dit dan aan bij de receptie.

Zien waar je terecht komt? Bekijk onze plattegrond

Meest gestelde vragen:
Voor een prettig verblijf hebben wij hier voor u de meestgestelde vragen beantwoord. Mocht er nu een vraag niet tussen staan laat het ons dan weten. Tijdens uw verblijf vindt u een info-map in de kamer met hierin alle veelgestelde vragen en meer informatie.
Vragen over uw verblijf
 • Check-in
  Vanaf 15.00 uur bent u welkom. U checkt in op de receptie en daarna brengen wij u naar uw kamer. Daar vindt u koffie/thee en als welkom overheerlijke eigengebakken krentenwegge. Komt u later aan dan 20.00 uur of wilt u juist eerder aankomen. Laat het ons dan weten.
 • Ontbijt
  De ontbijtmand bezorgen we tussen 8.30-9.00 uur in de hal van uw appartement of in de kast onder de veranda bij de hotelkamers.
  Wilt u daar ook de mand terugplaatsen? Als u meerdere nachten verblijft dan kunt u de overgebleven kaas, vleeswaren etc. bewaren in uw eigen koelkast. Elke dag (ma-za) kunt u uw wensen aangeven. Doe een briefje (met de kamernaam) in de mand als u nieuwe kaas, koffie, badlinnen of andere wensen heeft. Wilt u op een eerder tijdstip het ontbijt ontvangen? Geef dit aan bij de incheck.
 • Maaltijden en Diners
  Van maandag - zaterdag bereiden we op afspraak maaltijden en diners. Deze worden geserveerd op uw kamer. De dagschotel kunt u bij de receptie of telefonisch bestellen. Graag horen we voor 16.00 uur of u mee wilt eten. Zondag is de keuken gesloten.
 • Spelende kinderen
  LET OP! Spelende kinderen op het erf! En niet spelen op de parkeerplaats of op/aan de doorgaande weg!
 • Rustpunt
  Het RUSTpunt vindt u in de receptie. Hier kunt u, op basis van zelfbediening, koffie, thee, fris of lekker ijs van IJshoeve Bosman kopen. Betaling contant in het rode blikje of met QRcode.
 • Bed en badlinnen
  Onze bedden zijn standaard opgemaakt met bedlinnen. Handdoeken liggen voor u klaar.
 • Uitcheck
  Op de dag van vertrek kunt u uitchecken bij de receptie tijdens openingstijden van de receptie. Vertrekt u voor 9 uur ‘s ochtends of op zondag, dan vragen we u de sleutel in de buitendeur van uw kamer te doen.
 • Zondags rust
  Zondags houden we zondagsrust, na het bezorgen van uw ontbijt gaan wij naar de kerk en zijn we niet bereikbaar. In geval van nood zijn we zondags uiteraard beschikbaar, bel dan even het 06-nummer welke op uw kamer is te vinden in de informatiemap.
 • Betalen
  Wij accepteren de volgende betaalwijzen: contant / pin / maestro / visa / betaalverzoek. Wij vragen u voor de zondag de openstaande bedragen te voldoen.
 • Badkamers
  Tweepersoons(hotel-)kamers Anke, Betje en Grietje hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche. Boerderijkamers Dora, Geke en Joukje hebben een kamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Kamer Wagenschuur heeft een woonkamer en 2 slaapkamers en per slaapkamer een badkamer en een separaat toilet. Kamer Huiskamer een kamer/keuken, 3 slaapkamers en 2 toiletten, 2 douches en een mindervaliden badkamer op de gang.
 • Alarm
  Mocht het alarm gaan blijf dan in alle gevallen kalm, ga naar buiten en leg contact met de eigenaar.
 • Afwas
  Als u verblijft in de tweepersoonskamers mag uw de afwas in de grijze kast plaatsen in de bakken achter de rechterdeur. Verblijft u in een appartement dan verzoeken we u vriendelijk de vaat schoon en vaatwasser leeg op te leveren bij uitcheck.
 • Afvalcontainers
  Onze afvalcontainers (voor het gescheiden aanleveren van afval) staan in de lage schuur aan de rechterzijde van het erf. Op de zwarte deur staat AFVAL.
 • AED
  Wij beschikken over een eigen AED. Bij de ingang van de Receptie kunt u deze in geval van nood vinden.
Faciliteiten
 • Elektrische auto laadpaal
  Er zijn twee oplaadpunten op de parkeerplaats waarvan u met uw laadpas gebruik kunt maken.
 • Fiets verhuur / fietsenstalling
  Wij verhuren fietsen met versnelling. Voor elektrische fietsen verwijzen we u naar onze fietsenmaker John Noppers. www.aangenaamfietsen.nl Fiets- en wandelkaarten (knooppuntenkaarten) liggen in uw kamer. U kunt zo zelf uw route samenstellen. Is het niet de juiste kaart van de richting waar u wilt fietsen, vraag ons dan om een andere route. In de receptie liggen tevens routes. Tijdens uw verblijf kunt u uw fietsen in de overdekte stalling plaatsen op de parkeerplaats. Deze stalling kunt u openen met uw kamersleutel. De accu van uw elektr. fiets moet u, op advies van de brandweer, dààr opladen. Tevens vindt u in de stalling een bandenpomp en fietsreparatiesets.
 • Fitness
  Gasten die met regelmaat bij ons verblijven kunnen , in overleg, deelnemen aan de groepssporten bij Berkhof Sport & Bewegen, Dalweg 20. Voor meer informatie kunt u terecht bij Aletta Berkhof, T. 06-22242947 info@berkhofsportenbewegen.nl
 • Elektriciteit
  De netspanning is 220V.
 • Duurzaamheid
  Bij de Johanneshoeve wordt veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is rekening houden met onze toekomstige generaties. Er wordt zo zuinig mogelijk omgegaan met energie. Het gebruik van lichtsensoren, spaarlampen, zuinige douchekoppen, ledverlichting, en energiezuinige apparatuur. Twee gebouwen van de Johanneshoeve worden verwarmd door een aardwarmtebron. Het nieuwste gedeelte middels een pelletkachel. Alles kan in de zomer gekoeld worden door de aardwarmtebron. Om het koel te houden dient u dan de ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden. Met beide systemen wordt de CO2- productie ten opzichte van een traditioneel systeem enorm gereduceerd. Wij kiezen voor een duurzaam afvalbeleid. Het wordt gescheiden verzameld en gescheiden aangeboden aan de vuilstortdiensten. Oud papier wordt ingezameld door en voor muziekvereniging SDG. Een deel van de fam. Schipper is muzikant bij de vereniging.
 • Brand/rookalarm
  “Blijf in alle gevallen kalm” en meld de brand direct bij de eigenaar.
 • Bijbel
  In iedere kamer is een bijbel in 4 talen beschikbaar.
 • Babybedjes
  Tegen meerkosten kunt u ons vragen om een babybedje op uw kamer te plaatsen.
 • Bedden
  Bedden - Alle bedden zijn éénpersoons boxsprings, geleverd door onze plaatselijke woonwinkel Frits Vos.
  Bedbank - In de tweepersoonskamers staat tevens een bedbank. Alle bedden zijn opgemaakt met bedlinnen.
 • BBQ
  Op aanvraag kunt u bij ons BBQen, dat mag onder het tuinhuis op het grasveld of bij uw eigen appartement. Als u graag deze plek voor uw groep privé wilt dan kunnen we dit voor u reserveren. Vraagt u dit even bij de receptie? Wij verwijzen u voor het regelen van een bbq door naar onze slager: Slagerij Kleine https://www.slagerijjohankleine.nl/
240215_Plattegrond Johanneshoeve
Logo Johanneshoeve

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch