Trouwlocatie

Trouwen in Twente

Ceremonie of feest
tussen
de weilanden

De Johanneshoeve in Westerhaar is dé perfecte trouwlocatie in Twente en Overijssel. Onze prachtige boerderij biedt een sfeervolle en romantische setting voor jullie grote dag. De historische details van de boerderij en de landelijke omgeving zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

De Johanneshoeve is, wat ons betreft, een van de mooiste trouwlocaties in Twente en Overijssel. Wij staan klaar om jullie te helpen bij het plannen van de perfecte bruiloft.
Awesome Image
Awesome Image

Van een intieme ceremonie tot een grootse receptie of avondfeest, alles is mogelijk bij ons.

Dus als jullie op zoek zijn naar een mooie trouwlocatie in Twente en Overijssel, dan is de Johanneshoeve in Westerhaar dé locatie voor jullie. Neem contact op en plan een bezichtiging, zodat jullie zelf kunnen ervaren hoe onze locatie is.

Trouwen
Trouwlocatie
De Johanneshoeve is een officiële trouwlocatie in de gemeente Twenterand. Zowel binnen als buiten kunt u een ceremonie bij ons houden, zomers buiten in de tuin onder onze tent of als het regent en in de winter in één van onze zalen. Feestelijk aangekleed en het bruidspaar als centraal middenpunt, wij willen samen met jullie ervoor zorgen dat het écht jullie dag is!
"Ik bin onmeundig wies met oe."
Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch