Hotel de Johanneshoeve

Hotel op het platteland

Waar Twentse
gastvrijheid
normaal is

Welkom bij De Johanneshoeve: uw ideale hotel in Twente, Overijssel. Of u nu op zoek bent naar een comfortabel verblijf in de prachtige regio Twente of een zakelijke accommodatie nabij Almelo en Hardenberg. De Johanneshoeve biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en succesvol verblijf. Met het prachtige uitzicht op de weilanden zijn de kamers perfect om te ontspannen na een lange dag fietsen of aanwezig zijn op de beurs in Hardenberg of andere zakelijke afspraak.

Ons hotel is gunstig gelegen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is om te genieten van de rust en de schoonheid van Twente. Tegelijkertijd profiteert u van een uitstekende bereikbaarheid. Met de nabijheid van de N36 en de A1 en het treinstation van Almelo zijn we gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Naast de ruime kamers en het uitgebreide boerenontbijt is de omgeving prachtig. Een wandeling of fietstocht in de Engbertsdijksvenen of een andere activiteit in Twente zoals golfen, scooterrijden of kanovaren, mogelijkheden genoeg. Ons hotel is ideaal gelegen voor reizigers die de drukte van de stad willen vermijden en de voorkeur geven aan een rustige en inspirerende omgeving. Of u nu alleen reist of met uw partner, wij zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.
Zowel zakelijk als privé
Buiten gewoon genieten
Awesome Image
Kortom, als u op zoek bent naar een hotel in Twente met een goede bereikbaarheid, zowel voor ontspanning als zakelijke doeleinden, dan is De Johanneshoeve de ideale keuze. Kom en geniet van de gastvrijheid, comfortabele accommodaties en prachtige omgeving die ons hotel te bieden heeft. Boek vandaag nog uw verblijf en laat ons voor u zorgen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons hotel in Westerhaar-Vriezenveensewijk, Twente.
Awesome Image
Awesome Image
Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch