Romantisch overnachten Twente

Romantisch Twente

Samen met
uw geliefde

Bent u op zoek naar de perfecte bestemming voor een romantisch uitje met uw partner in het prachtige Twente? Zoek niet verder! Bij De Johanneshoeve in Westerhaar-Vriezenveensewijk bieden we een idyllische setting voor een onvergetelijke romantische overnachting. Twente staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en pittoreske landschappen, en bij De Johanneshoeve kunt u hier volop van genieten. Ons romantische hotel biedt een sfeervolle en intieme ambiance waar u kunt ontspannen en quality time kunt doorbrengen met uw geliefde.

Twente biedt ook tal van mogelijkheden voor romantische activiteiten. Maak samen een wandeling door de uitgestrekte bossen rondom Vasse of bij Landgoed Eerde, ontdek schilderachtige dorpjes zoals Ootmarsum of Rijssen met charmante winkeltjes en geniet van een picknick in het groene landschap. Voor de culinaire liefhebbers zijn er diverse gastronomische restaurants in de omgeving waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten.

Kom genieten en romantisch overnachten in Twente bij De Johanneshoeve.
Awesome Image

Buiten gewoon genieten

Tijd zat in Twente


Vanaf €105 / p.p.
In Twente hebben we tijd genoeg, 'tijd zat' noemen we dat op z'n Twents.
Om u te laten genieten in alle rust en met alle tijd hebben we ons tijd-zat arrangement waarbij uw nachtprijs voordeliger is vanaf 2 nachten verblijf.

Romantisch overnachten

Want tijd samen
moet je goed besteden.
Neem de tijd voor elkaar,
want in Twente
hebben we tijd zat.
Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch