Overnachten

Overnachten in alle rust
Ervaar de rust en de natuur tijdens een bijzonder verblijf op de Johanneshoeve in Westerhaar.
Boek nu uw overnachting en geniet van een heerlijk verblijf in Twente.
Overnachten
bed en breakfast

Boerderij kamers

Als je op zoek bent naar een bijzondere overnachting in Overijssel, dan is de Johanneshoeve in Westerhaar zeker een aanrader. Onze bed and breakfast biedt verschillende accommodaties voor een unieke overnachting in Twente. We hebben boerderijkamers voor twee personen die zeer geschikt zijn voor een romantische overnachting of juist zakelijk. Tevens hebben we boerderijappartementen met keuken en twee of drie slaapkamers. Welkom in Twente!
Overnachten
Bed en Breakfast

Groeps accommodatie

De Johanneshoeve is de ideale groepsaccommodatie in Twente voor families, vriendengroepen en andere gezelschappen. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt ruimte aan groepen tot wel 30 personen en beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een speeltuin, sportveld en een groot wagenpark met traptrekkers en skelters. De samenstelling van uw groep is de basis voor de samenstelling van de kamers. Of je nu een gezellig familieweekend organiseert of een zakelijk event wilt hosten, de Johanneshoeve biedt voor ieder wat wils. Kom genieten van de prachtige omgeving en de gezelligheid van deze groepsaccommodatie in Twente!
Overnachten
Camperplek

Met uw eigen camper vertoeven in Twente

De Johanneshoeve biedt camperplaatsen in Twente voor reizigers die met hun eigen camper op (door)reis zijn. Kom ovenachten en geniet van de rust en de ruimte op onze prachtige erf in Westerhaar en maak gebruik van alle faciliteiten die onze accommodatie te bieden heeft. Ontdek de mooie omgeving van Twente en kom tot rust op onze camperplaats. Boek nu uw plekje op de Johanneshoeve en geniet van een heerlijk verblijf in uw eigen camper.
Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch