Feestlocatie

Verjaardag, jubileum, reünie

Wij verzorgen graag
uw feest

Op zoek naar de perfecte feestlocatie in Overijssel, regio Twente, nabij Almelo? Wij bieden twee sfeervolle zalen voor uw feest of evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, wij denken graag met u mee om van uw verjaardag, jubileum, reünie of evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

De Hooitas en de Boosman zijn onze twee zalen. Beide zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en hebben een unieke sfeer die bijdraagt aan de feestelijke ambiance. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij de organisatie van uw feest of evenement en zorgt voor een persoonlijke en gastvrije service.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Buiten gewooon genieten

Feestlocatie op het platteland

Met onze centrale locatie in het hart van Twente, is De Johanneshoeve goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Kortom, als u op zoek bent naar een feestlocatie in Westerhaar, dan is De Johanneshoeve de ideale keuze voor uw feestelijke gelegenheid.

Wij denken graag met u mee en nodigen u dan ook uit om eens langs te komen om onze zalen en locatie te bekijken. Kom een kop koffie drinken en ervaar De Johanneshoeve, dan kunnen we in alle rust u meenemen en rondleiden.

Wilt u nu alvast wat meer weten?

De Johanneshoeve
buitengewoon
genieten

Want ook een feest is buitengewoon genieten
en daar willen wij graag aan bijdragen!
Reviews

Wat onze
gasten zeggen

Awesome Image

Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch