Camperplek - De Johanneshoeve

Prijs vanaf €14.00 per nacht

Camperplek

Deze camperplaats is te vinden in Westerhaar, nabij Vriezenveen en het natuurgebied Engbertsdijksvenen. Bij aankomst wordt u getrakteerd op een heerlijke plak eigen gemaakte krentenwegge.

Wanneer er ruimte is kunt u vanaf 12:00 uur op onze camperplaatsen terecht.
We vragen u voor 12:00 uur de camperplaats weer vrij te maken.

Wanneer u gebruik maakt van één van de camperplaatsen heeft u de beschikking over de volgende voorzieningen:
10A-stroomvoorziening, toilet, wifi, chemische stortplaats, grijswaterlosplaats, fietsenstalling, afvalcontainer en watertappunt.

Douchen is mogelijk. De douche is gratis en bevindt zich in de receptie. Deze is alleen tijdens de openingstijden van onze receptie toegankelijk. Deze receptie bevindt zich in het hoofdgebouw aan de voorzijde van de accommodatie.

De kosten voor een overnachting excl. toeristenbelasting en gebruik van bovenstaande voor 2 personen:

– 14,00 euro voor 2 personen
– 4,00 euro per persoon extra

een bijzettentje of andere tent bijplaatsen is niet toegestaan.

Huisdieren worden, mits aangelijnd, toegelaten.  Op een deel van het erf van de Johanneshoeve lopen 1 hond en 2 katten, gelieve hier rekening mee te houden.

In de omgeving van deze camperplaats bij Westerhaar vindt u het natuurgebied Engbertsdijksvenen. Een uitgestrekt natuurgebied met bijzonder hoogveen. Het nabijgelegen dorp Westerhaar beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een supermarkt, drogisterij en verschillende eetgelegenheden. De gemeente Twenterand biedt daarnaast nog veel meer prachtige faciliteiten.

Logo Johanneshoeve


Snelle link

2024 © Fam. Schipper

nl_NLDutch