VERGADEREN | OP HET TWENTSE PLATTELAND

"Geschikt voor diverse bijeenkomsten" 

De Johanneshoeve is uitermate geschikt voor al uw besprekingen, vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Een mix van hedendaags comfort en authentieke elementen geven onze vergaderruimtes een landelijk karakter passend bij de omgeving, het Twentse platteland.

"Inspirerend en rustgevend uitzicht"          
Door de grote ramen kijkt u uit over de uitgestrekte landerijen en snuift u de geur van het platteland op. Dit in combinatie met een plak krentenwegge van Schippers’ Bakkerij en een kop koffie of ander lekkernij maakt naast het bespreken van belangrijke zaken, uw bijeenkomst compleet.

"Plek zat in Twente"          

Zo noemen we dat hier, we hebben ruimte genoeg om uw bespreking tot een succes te maken. Onze twee officiële vergaderzalen zijn ’n Boosman en De Hooitas. Waar deze namen vandaan komen leest u op de onderstaande pagina’s waar tevens een sfeerimpressie van beide zalen is te zien.

De indeling van de ruimtes wordt uiteraard naar uw wens aangepast. Vergaderruimte ’n Boosman en Vergaderruimte de Hooitas zijn voorzien van WiFi en handige presentatiemogelijkheden, waaronder een beamer, flipchart, etc. Ook beschikken beide ruimtes over een loungeplek en een bar/buffet. Benieuwd hoe onze zalen eruit zien?

'bEKIJK HIER ONZE BROCHURE'

’n Boosman  | De Hooitas