Onze boerderijkamers
 per nacht v.a.
€60

Samen met je partner er even tussen uit of op zoek naar een overnachting voor zaken of een evenement? Dan zijn deze 2-persoons boerderijkamers perfect. Voorzien van heerlijke bedden, een ruime zithoek en een eigen badkamer met toilet.

In de boerderijkamers is koffie en thee aanwezig. Ook kunt u een maaltijd en/of diner bijboeken.  U heeft de keuze uit kamer Anke, Betje of Grietje (op basis van beschikbaarheid). Deze boerderijkamers zijn ook uitermate geschikt om alleen te komen overnachten. Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Te boeken vanaf 1 persoon voor 65 euro per nacht incl. ontbijt.  Voor 2 personen 95 euro.   

KAMER OVERZICHT

Boerderijkamers met keuken
 per nacht v.a.
€105

Onze boerderijkamers voor maximaal 5 personen met twee slaapkamers, een badkamer, hal en ruime woonkamer met compleet uitgeruste keuken. Deze kamers zijn geschikt als u bijvoorbeeld met uw gezin of vrienden op vakantie gaat. Natuurlijk is er ook een TV te vinden met meer dan 30 verschillende kanalen.

Mocht u met grotere groepen komen, dan kunt u natuurlijk meerdere kamers boeken. Onze boerderijkamers  dragen de namen GekeDoraJoukje en de "Huiskamer"  Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Vanaf 2 personen te boeken incl. uitgebreid ontbijt 105,- euro. 

 

KAMER OVERZICHT