Jullie trouwdag, het moet de mooiste dag van jullie leven zijn en dit vier je samen met de mensen van wie je houdt. Het liefst wilt u een sfeervolle locatie waarbij alle persoonlijke wensen werkelijkheid worden. De Johanneshoeve biedt een prachtig decor voor jullie trouwdag. De mooiste dag van jullie leven, op het platteland, midden tussen de weilanden op een oude boerderij. Er zijn zowel binnen als buiten genoeg mogelijkheden om jullie trouwdag tot een geslaagd feest te maken. Van ceremonie tot avondfeest en uitgebreide lunch tot intiem diner, met de familie Schipper is alles te overleggen, om zo uw persoonlijke wensen écht werkelijkheid te laten worden en de trouwdag jullie trouwdag te laten zijn.

Bij mooi weer wordt er op De Johanneshoeve vaak buiten getrouwd onder de grote stretchtent. In overleg met de kok kunt u na de ceremonie genieten van een hapje en een drankje. Wenst u een uitgebreide BBQ in de tuin, een lunch in de zaal of een diner met alle daggasten? Tijdens een persoonlijk gesprek onder het genot van een plak Schippers krentewegge zullen al uw wensen besproken worden en zorgt de familie Schipper dat het écht jullie trouwdag wordt.

Willen jullie de trouwdag compleet maken dan kunt u uw huwelijksnacht boeken in B&B De Johanneshoeve. Ook uw familie en getuigen kunt in één van de kamers laten overnachten. De volgende ochtend staat een fantastisch ontbijt klaar om jullie trouwdag af te sluiten.

Op de Johanneshoeve kunt u ook terecht voor het houden van feest. Zo zijn velen u al voorgegaan met het vieren van een jubileum, een familie-reünie of een verjaardag die u niet in uw eigen huiskamer kunt houden. Het voordeel is dat wij dan alles voor u regelen. Als u komt staat alles klaar en na afloop kunt u huiswaarts gaan zonder op te ruimen.

In zaal ’n Boosman vertoeft u met uw genodigd gezelschap in een gezellige, huiselijke, landelijke sfeer. Door de terrasdeuren aan de westkant kijkt u uit over de uitgestrekte landerijen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras aan de westkant. Op het overdekte terras aan de voorkant kunt u ook even buiten zijn bij minder zonnig weer.

In overleg met onze kok zorgen wij dat u kunt genieten van een hapje en drankje. Een warm/koud (hapjes) buffet, High Tea of barbecue op onze houtskool BBQ behoort tot de mogelijkheden. 

'Lees hier onze brochure'