Trouwlocatie.

Vier uw feest bij ons, en u zult het goed hebben.

­­Buitengewoon trouwen op De Johanneshoeve

Jullie trouwdag, het moet de mooiste dag van jullie leven zijn en dit vier je samen met de mensen van wie je houdt. Het liefst wilt u een sfeervolle locatie waarbij alle persoonlijke wensen werkelijkheid worden. De Johanneshoeve biedt een prachtig decor voor jullie trouwdag. De mooiste dag van jullie leven, op het platteland, midden tussen de weilanden op een oude boerderij. Er zijn zowel binnen als buiten genoeg mogelijkheden om jullie trouwdag tot een geslaagd feest te maken. Van ceremonie tot avondfeest en uitgebreide lunch tot intiem diner, met de familie Schipper is alles te overleggen, om zo uw persoonlijke wensen écht werkelijkheid te laten worden en de trouwdag jullie trouwdag te laten zijn.

Bij mooi weer wordt er op De Johanneshoeve vaak buiten getrouwd, tussen de strobalen onder een sfeervolle nomadentent met de zon op de achtergrond en af en toe een langsrijdende trekker. Tijdens de ceremonie zitten de gasten op stoelen en zorgen strobalen, slingers en lampjes voor een echte buiten trouwerij. In overleg met de kok kunt u na de ceremonie genieten van een hapje en een drankje. Wenst u een uitgebreide BBQ in de tuin, een lunch in de zaal of een diner met alle daggasten? Tijdens een persoonlijk gesprek onder het genot van een plak Schippers krentewegge zullen al uw wensen besproken worden en zorgt de familie Schipper dat het écht jullie trouwdag wordt.

Willen jullie de trouwdag compleet maken dan kunt u uw huwelijksnacht boeken in B&B De Johanneshoeve. Ook uw familie en getuigen kunt in één van de kamers laten overnachten. De volgende ochtend staat een fantastisch ontbijt klaar om jullie trouwdag af te sluiten.

Buitengewoon trouwen. Een buitengewone belevenis. 

Zaal