Besloten Partijen

Vier uw feest bij ons, en u zult het goed hebben.

Op de Johanneshoeve kunt u ook terecht voor het houden van besloten partijen bijvoorbeeld het vieren van een jubileum, een familie-reünie of een verjaardag die u niet in uw eigen huiskamer kunt houden. Het voordeel is dat wij dan alles voor u regelen. Als u komt staat alles klaar en na afloop kunt u huiswaarts gaan zonder op te ruimen.

In zaal ’n Boosman - genoemd naar de huisnaam van de Vriezenveense familie Schipper - vertoeft u met uw genodigd gezelschap in een gezellige, huiselijke, landelijke sfeer. Door de terrasdeuren aan de westkant kijkt u uit over de uitgestrekte landerijen en snuift u als-het-ware de geur van het platteland op. Bij mooi weer kunt ugenieten op het terras aan de westkant. Op het overdekte terras aan de voorkant kunt u ook even buiten zijn bij minder zonnig weer.

In overleg met onze kok zorgen wij dat u kunt genieten van een hapje en drankje. Een warm/koud (hapjes) buffet, High Tea of barbecue op onze houtskool BBQ behoort tot de mogelijkheden. Klik om een overzicht te bekijken: Buffetten

 

We kunnen allerlei activiteiten organiseren om uw besloten partij een actief tintje te geven. Bijvoorbeeld een Solextocht, Spelprogramma's, Steppen, Treinfiets, Springkussens, Buitenactiviteiten, een ritje met de huifkar of een wandeling in de Engbertdijkvenen met de boswachter.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw besloten partij te combineren met een overnachting in onze boerderijkamers. We kunnen daarvoor een speciaal arrangement samenstellen, geheel naar uw wensen.

Wilt u deze speciale dag vast leggen op foto, dan kunt u contact op nemen met Juliantien Schipper Fotografie.  Kijk op www.juliantien.nl voor meer informatie. 

Zaal